پنجشنبه 20 اردیبهشت 1403

معرفی گروه

گروه پژوهش هنر دانشگاه علم و فرهنگ

رشته پژوهش هنر یکی از دوره های آموزش عالی در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری است که هدف آن تشویق و ترغیب تفکر در مقوله هنر، رشد خلاقیت های هنری و ارتقاء سطح بینش هنری در موضوعات با رویکردهای مختلف بینا رشته ای است. تقویت حوزه های آموزش و پژوهش و تالیف و تصنیف در زمینه های هنری از جمله اهداف این رشته است. تمامی واحد های این رشته در هر دو مقطع نظری است و پیشنهاد می شود دانشجویانی مبادرت به انتخاب این رشته کنند که به مباحث نظری علاقه بیشتری دارند.

اکنون در بیش از 20 دانشگاه دولتی و غیر دولتی در مقاطع کارشناسی و دکتری دانشجو می پذیرد. دانشگاه تهران نخستین دانشگاهی بود که در سال 1370 اقدام به جذب دانشجو در مقطع ارشد و در سال 1377 در مقطع دکتری کرد. دانشگاه هنر در سال 1372 و تربیت مدرس در سال 1373 مبادرت به جذب دانشجو کردند. دانشگاه علم و فرهنگ نخستین گروه دانشجویان این رشته را در سال 1386 در مقطع کارشناسی ارشد جذب کرد و تا امروز مستمراً هر سال پذیرای این دسته از دانشجویان می باشد.